Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in december 2022

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in december 2022
Met onder meer National Treasure

Kijktip :

Het is weer tijd voor de laatste maand van het jaar: de cadeautjes worden ingepakt, de kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen en het kerstdiner worden langzaam voorbereid. Een lekkere serie of een filmpje passen daar uitstekend bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Santa Clauses (elke woensdag)

Wekelijks op Disney+

Tim Allen als Scott Calvin in 'The Santa Clauses'. Bron: Disney Plus
Binnenkort wordt Scott Calvin 65 jaar oud. Hij realiseert zich dat hij niet voor altijd de Kerstman kan blijven en gaat op zoek naar een vervanger. Ondertussen bereidt hij zich voor op een nieuw avontuur op de Zuidpool. Bekijk hier waar je vanaf 16 november The Santa Clauses kunt streamen.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (9 december)

Disney+

Nick Daley in het museum. Bron: Disney
In dit vervolg uit de Night at the Museum-franchise treedt Nick Daley (Joshua Bassett) in de voetsporen van zijn vader als nachtbewaker bij het American Museum of Natural History, waardoor hij weet wat er gebeurt als de zon ondergaat. Als de maniakale heerser Kahmunrah (opnieuw) ontsnapt, is het aan Nick om het museum voor eens en voor altijd te redden. Lees hier waar je vanaf 9 december Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again kunt kijken.

Which Way To The Stage (9 december)

Disney+

De film 'Which Way to the Stage' gaat over Jeff en Judy en hun ervaringen met het wachten buiten de toneeldeur op Idina Menzel in de originele Broadway-productie van If/Then. Bekijk hier waar je vanaf 9 december Which Way To The Stage? kunt streamen.

Willow, S1 (elke vrijdag)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Willow is een serie die zich afspeelt in een betoverende wereld. Na de film uit 1988 gaat het verhaal verder in een magische wereld waar kabouters, tovenaars, trollen en andere mystieke wezens leven. Een bijzondere groep helden gaat op avontuur, maar ze komen hun innerlijke demonen tegen en moeten samen de wereld redden. Bekijk hier waar je vanaf 30 november Willow kunt streamen.

The Patient (elke vrijdag)

Wekelijks op Disney+

Steve Carell en Andrew Leeds in 'The Patient'. Bron: Disney Plus
Alan Strauss is een therapeut die wordt vastgehouden door een patiënt die in werkelijkheid een seriemoordenaar blijkt te zijn. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt. Bekijk hier waar je vanaf 30 november The Patient kunt streamen.

National Treasure: Edge of History, S1 (14 december)

Disney+ | aflevering 1 & 2

Key art van 'National Treasure: Edge of History'. Bron: Disney Plus
Tijdens haar zoektocht naar de grootste schat ter wereld, ontrafelt Jess Valenzuela het geheime verleden van haar familie. Lees hier waar je vanaf 14 december National Treasure: Edge of History kunt kijken.

Encanto at the Hollywood Bowl (28 december)

Disney+

Een speciaal concert met de originele cast en crew van de moderne Disney klassieker Encanto, live uitgevoerd in de Hollywood Bowl in Los Angeles.

Verder op Disney+

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV