Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in december 2022

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in december 2022
Met onder meer His Dark Materials

Kijktip :

Het is weer tijd voor de laatste maand van het jaar: de cadeautjes worden ingepakt, de kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen en het kerstdiner worden langzaam voorbereid. Een lekkere serie of een filmpje passen daar uitstekend bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2022.

Kijktips van Gids.tv

Gossip Girl, S2 (1 december)

HBO Max

Acht jaar nadat de oorspronkelijke website op zwart ging, maakt een nieuwe generatie tieners van de New Yorkse privéschool kennis met de sociale bewaking van Gossip Girl. Bekijk hier waar je Gossip Girl kunt streamen.

Branson (2 december)

HBO Max

Zestien dagen voordat Richard Brandon in juli 2021 een potentieel historische vlucht zal maken als de eerste passagier die de ruimte zal bereiken in zijn eigen ruimtevaartuig, voert hij een gesprek met de filmmaker Chris Smith, dat ook licht werpt op de mogelijke risico's die deze vlucht met zich kan brengen. Bekijk hier waar je vanaf 2 december Branson kunt streamen.

His Dark Materials, S3 (6 december)

HBO Max

James McAvoy in 'His Dark Materials' seizoen 3. Bron: HBO Max
De fantasy-serie volgt het leven van de jonge wees Lyra die samenwoont met haar leraren in Jordan College, Oxford. In het laatste hoofdstuk van deze epische fantasyserie moeten Lyra, het uitverkorene kind, en Will, de drager van de Subtle Knife, reizen naar een duistere plek waarvan niemand ooit is teruggekeerd. Bekijk hier waar je His Dark Materials kunt streamen.

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler, S3 (7 oktober)

HBO Max

Londen, de jaren 60. Alfred Pennyworth is een voormalige Britse SAS-soldaat die onlangs de strijdkrachten heeft verlaten en een beveiligingsbedrijf begint. Het bureau trekt de aandacht van een jonge Amerikaanse miljardair genaamd Thomas Wayne. Bekijk hier waar je Pennyworth: The Origin of Batman's Butler kunt streamen.

Lees hier ook onze eerste indruk recensie van Pennyworth seizoen 3.

Verder op HBO Max

  • Pelosi in the House (14 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV