Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in december 2022

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series zijn nieuw in december 2022
Met onder meer Top Gun: Maverick

Kijktip :

Het is weer tijd voor de laatste maand van het jaar: de cadeautjes worden ingepakt, de kerstbomen worden opgetuigd en de oliebollen en het kerstdiner worden langzaam voorbereid. Een lekkere serie of een filmpje passen daar uitstekend bij. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2022.

Kijktips van Gids.tv

Tulsa King, S1 (nu te zien)

SkyShowtime

Sylvester Stallone als Dwight Manfredi in 'Tulsa King'. Bron: SkyShowtime
De serie volgt het verhaal van de New Yorkse maffiabaas Dwight “The General” Manfredi. Na een gevangenisstraf van 25 jaar, wordt hij zonder pardon door zijn baas naar Tulsa, Oklahoma gestuurd waar hij besluit voor zichzelf te beginnen. Zich realiserend dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft, bouwt Dwight langzaam aan een team van opmerkelijke figuren. Bekijk hier waar je Tulsa King kunt streamen.

The Calling, S1 (1 december)

Wekelijks bij SkyShowtime

The Calling vertelt het verhaal van NYPD-rechercheur Avraham Avraham, wiens geloof in de mensheid zijn superkracht is als het gaat om het achterhalen van de waarheid. Avraham, die zich door diepgaande spiritualiteit
en religieuze principes laat leiden, wordt gedwongen zijn eigen menselijkheid in twijfel te trekken wanneer een schijnbaar routineonderzoek op zijn kop komt te staan. Bekijk hier waar je vanaf 1 december The Calling kunt streamen.

The Northman (14 december)

SkyShowtime

Alexander Skarsgard als Amleth in 'The Northman'. Bron: Universal Studios
Het verhaal volgt een Noorse prins, Amleth genaamd. Als zijn vader op een dag wordt vermoord, zint hij op ijzingwekkende wraak. Tijdens zijn jacht op de moordenaar zal hij echter door zeer diepe dalen moeten gaan. Lees hier waar je The Northman kunt kijken.

Top Gun: Maverick (22 december)

SkyShowtime

Bron: Paramount Pictures
De film draait om de vijfde generatie vechtpiloten en verkent het einde van het tijdperk van de luchtgevechten. Dogfights tussen twee piloten zijn zo'n beetje voorbij. Maverick is nu instructeur op een vliegschool voor piloten van de luchtmacht en begeleidt Bradley Bradshaw, de zoon van zijn overleden partner Nick 'Goose' Bradshaw. Lees hier waar je de film Top Gun: Maverick kunt kijken.

Verder op SkyShowtime

  • A Friend in the Family (lopend)
  • Let the Right One In (lopend)
  • Yellowstone, S5 (lopend)
  • Pitch Perfect Bumper in Berlin (1 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV