Maandag in Jinek: kan Mark Rutte de crisis bij de VVD oplossen?

Maandag in Jinek: kan Mark Rutte de crisis bij de VVD oplossen?
De gasten van Jinek van maandag 7 november

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 7 november.

De gasten van Jinek op maandag 7 november

  • Een ware crisissfeer binnen de VVD. Lukt het premier Rutte zijn partij ervan te overtuigen dat de asielwet om gemeenten te dwingen asielzoekers op te nemen er echt moet komen? Eva Jinek bespreekt het met Floor Bremer, Paul Slettenhaar en Rutger Groot Wassink.
  • De Amerikanen mogen morgen naar de stembus voor de midterms en die verkiezingsuitslag zal bepalen hoe de laatste twee jaar van Bidens huidige termijn eruit zullen zien. Amerikadeskundige Koen Petersen praat ons bij in Jinek.
  • Sluipschutters, het sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Leo Alkemade, Bas Hoeflaak en Jochen Otten, is een regelrechte hit bij jong én oud. Na vijf seizoenen is het tijd voor een boek over hun vriendschap en favoriete scènes. Vanavond schuiven ze aan.
  • De nieuwe Zakenvrouw van het Jaar wordt vanavond bekendgemaakt en de winnares zit straks exclusief bij ons om te praten over haar bijzondere levensverhaal.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's