Landelijke intocht Sinterklaas zaterdag 12 november live te zien op NPO 3 en Gids.tv

Landelijke intocht Sinterklaas zaterdag 12 november live te zien op NPO 3 en Gids.tv
Na twee coronajaren weer groot feest

Kijktip :

De feestmaand is in aantocht en dus wordt vooral door kinderen massaal uitgekeken naar Pakjesavond op 5 december. Voor het zover is moet Sinterklaas eerst in Nederland arriveren. Dat gebeurt op zaterdag 12 november. De intocht is om 12.00 uur live te zien op NPO 3 en Gids.tv.

Kijk LIVE naar de intocht van Sinterklaas op de livestream via Gids.tv.

Hellevoetsluis
Dit jaar zal de Sint, na twee coronajaren, weer een uitbundige aankomst krijgen in Nederland. Duizenden kinderen én volwassenen zullen de komst van Sinterklaas vieren, die dit jaar Hellevoetsluis - de vestingstad aan het Haringvliet - heeft uitverkoren. Burgemeester Milène Junius zal de Goedheiligman en zijn Pieten verwelkomen.

Programma
NPO 3 gaat om 12.00 uur live met de uitzending rond de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal de spanning flink opgebouwd worden, zoals we dat inmiddels kennen - want de Sint stuit elk jaar op onvoorziene problemen. Dieuwertje Blok is van de partij om verslag te doen en Sinterklaas zal ook een rondje maken door Hellevoetsluis.

De landelijke intocht van Sinterklaas is zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur LIVE te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV