Nieuw seizoen Even tot hier gaat zaterdag 12 november van start op NPO 1

Nieuw seizoen Even tot hier gaat zaterdag 12 november van start op NPO 1
Winnaars Gouden Televizier-Ring zijn terug!

Kijktip :

Onlangs wonnen Niels van der Laan en Jeroen Woe de Gouden Televizier-Ring voor hun satirische programma Even tot hier. Zaterdag (12 november) zijn de mannen terug met een gloednieuw seizoen, waarin ze het nieuws van de week op hilarische wijze doornemen.

Even tot hier gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

WK
Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn weer terug met een nieuw seizoen van Even tot hier. Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels en Jeroen beginnen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow. En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken.

Uitzendtijden
Het WK voetbal in Qatar heeft invloed op de uitzendtijden van het programma. Het persbericht over Even tot hier meldt het volgende: "Even tot hier begint op 12 november en is elke zaterdag om 21.30 uur, of om 22.30 uur, of nou ja, niemand weet hoe laat precies vanwege het WK voetbal, te zien bij BNNVARA op NPO 1." Hou de Gids in de gaten voor de precieze uitzendtijden!

Het nieuwe seizoen van Even tot hier is vanaf zaterdag 12 november wekelijks te zien op NPO 1. De eerste aflevering begint om 21.30 uur. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV