Woensdag in Op1: chirurgen over mogelijk nieuw kankermedicijn

Woensdag in Op1: chirurgen over mogelijk nieuw kankermedicijn
De gasten van woensdag 9 november

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 9 november.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van woensdag 9 november

  • Met apenpoep kanker bestrijden klinkt te bizar voor woorden. Toch zijn chirurg Casper van Eijck en neurochirurg Clemens Dirven bezig met een kankermedicijn uit dierenvirussen, waar zelfs een hospicepatiënt van opknapte en kankervrij werd. Vanavond in Op1 vertellen Van Eijck en Dirven over deze mogelijke doorbraak in het kankerbehandeling.

  • De grote Republikeinse zege, die Donald Trump zo graag wilde, lijkt er niet van te komen. Wat betekent dat voor de mogelijke ambities van de voormalige president? In Op1 blikken we vooruit én bespreken het laatste nieuws over de midterms met Amerikadeskundige Raymond Mens.

  • Wat gaat er gebeuren met de pensioenpot van bijna 1500 miljard euro? De coalitie is vastbesloten het gigantische bedrag over miljoenen persoonlijke pensioenpotjes te verdelen, maar het is de vraag of de oppositie daar morgen mee akkoord gaat. Politiek verslaggever Thomas van Groningen heeft vanavond het laatste nieuws uit de Haagse wandelgangen.

  • De Russische minister van Defensie Shoigu geeft Russische troepen de opdracht zich terug te trekken uit Cherson. Dat zou betekenen dat de strategisch gelegen stad weer in Oekraïense handen valt. Wat betekent dit voor het verloop van de oorlog? Kolonel Han Bouwmeester schuift aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV