Vrijdag in Jinek: Tim den Besten over zijn 'eigen land'

Vrijdag in Jinek: Tim den Besten over zijn 'eigen land'
De gasten van Jinek van vrijdag 11 november

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 11 november.


De gasten van Jinek op vrijdag 11 november

  • Je kan er gratis snacken, het dragen van saaie kleding is er verboden en er zijn speciale hondenaai-centra. Programmamaker Tim den Besten vertelt vanavond in Jinek over zijn nieuwe, eigen land: 'Timmyland'.
  • Hij nog maar 19 jaar en kwam vanmiddag uit het niets de Top 40 binnen: Claude. Zijn nummer Ladada prijkt nu op nummer 32 en is hard op weg om een megahit te worden. Vanavond treedt hij op bij Jinek.
  • Torenhoge kijkcijfers voor de documentaire over Louis van Gaal, het interview met Truus van Gaal in de Nouveau en de klimaattop in Egypte. Het mediaoverzicht met Jan Slagter, Antoinnette Scheulderman en Harm Edens.
  • Louis van Gaal heeft in een typische Van Gaal persconferentie bekendgemaakt wie er meegaan naar het WK. ESPN presentator Milan van Dongen praat je bij over de meest opvallende zaken in Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV