All Creatures Great and Small seizoen 3 vanaf dinsdag te zien op BBC First

All Creatures Great and Small seizoen 3 vanaf dinsdag te zien op BBC First
Vervolg van populaire comedy-dramaserie

Kijktip :

Dinsdag (15 november) start het derde seizoen van de veelgeprezen Britse komische dramaserie All Creatures Great and Small op BBC First. De serie krijgt op IMDb een torenhoge 8,6 als beoordeling en heeft inmiddels een flinke fanbase opgebouwd.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het derde seizoen zijn we aanbeland in de lente van 1939. Tristan is inmiddels een volledig gediplomeerde dierenarts en James betreedt - samen met Helen - een nieuwe fase van zijn leven. Er dreigt echter een grote oorlog en iedereen in Darrowby begint na te denken over het doel in hun leven.

Over de serie
All Creatures Great and Small is gebaseerd op de boekenserie van James Herriot over een dierenarts in het Yorkshire van de jaren dertig. Van 1978 tot en met 1990 maakte de BBC al een serie op basis van de boeken, die in totaal negentig afleveringen telde. De vernieuwde versie begon in 2020 en is inmiddels toe aan het derde seizoen, dat in september en oktober al te zien was in Groot-Brittannië.

Het derde seizoen van All Creatures Great and Small is vanaf dinsdag 15 november wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's