Vanavond op tv: vrijgezellenfeest Maxime in Chateau Meiland, finale Hunted

Vanavond op tv: vrijgezellenfeest Maxime in Chateau Meiland, finale Hunted
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 14 november

Kijktip :

Vanavond is in Chateau Meiland te zien hoe Maxime, vlak voor haar bruiloft, haar vrijgezellenfeest viert. Verder onder meer de finale van Hunted. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 14 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: Hunted

NPO 3
20:25 uur

Na een aantal zenuwslopende weken is het vanavond tijd voor de finale van Hunted. Dit seizoen van Hunted ging van start met zes duo's, die op de vlucht sloegen voor opsporingsdiensten. Het gezamenlijke startpunt was Fort Pampus bij Amsterdam, vanaf daar werden de deelnemers per boot naar Huizen gebracht. Inmiddels zijn vier duo's in de kraag gevat door de autoriteiten. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen het extractiepunt nog te bereiken en zo veilig te zijn.

Chateau Meiland: vrijgezellenfeest Maxime

SBS 6
20:30 uur

De achtbaan die het leven van de familie Meiland is gaat ook deze week weer verder in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Deze week krijgt de familie eindelijk het langverwachte nieuwe zwembad en daar maken ze op een van de heetste dagen van het jaar, meteen dankbaar gebruik van. Naast het klussen in het nieuwe huis besteedt de hele familie ook de nodige aandacht aan het naderende huwelijk van Leroy en Maxime. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ook het vrijgezellenfeest voor Maxime, is zus Montana niet vergeten.

Fantasyfilm: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de fantasyfilm Harry Potter and the Prisoner of Azkaban te zien. Harry's derde jaar op Zweinstein breekt aan. Een gevaarlijke tovenaar, Sirius Zwarts, is ontsnapt uit de gevangenis van Azkaban en iedereen is ervan overtuigd dat hij erop uit is om Harry te vermoorden. Terwijl Harry leert omgaan met de Dementors die naar Zweinstein zijn gestuurd om de school te beschermen, leert hij het verontrustende verhaal van Zwarts en zijn connecties met Harry's familie.

Docu: En de naam is - Heeresma

NPO 2
22:15 uur

En de naam is: Heeresma is een documentaire over de in 2011 overleden schrijver en dichter Heere Heeresma. De film schetst een melancholieke en intense familiegeschiedenis. Journalist Anton de Goede spreekt met zijn kinderen Marijne en Heere jr. De jonge Heere groeide op in een Amsterdamse nieuwbouwwijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het wegvoeren en vermoorden van zijn Joodse vriendjes en vriendinnetjes heeft hem voor het leven gevormd.

Start: Spector

Canvas
23:15 uur

Vanaf vanavond is de vierdelige documentaireserie Spector wekelijks te zien op Canvas. De documentaire schetst een portret van de legendarische muziekproducer Phil Spector (1939-2021), die hard van zijn voetstuk is gevallen. Na een telefoontje naar 911 komen agenten terecht in het huis van de bekende muziekproducer Phil Spector, waar ze het lichaam aantreffen van actrice Lana Clarkson (1962-2003). Ondanks Spectors verklaring dat het om zelfmoord gaat, wordt hij gearresteerd en start de politie met een onderzoek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV