Vanavond op tv: nieuw seizoen All Creatures Great and Small, Peter Pannekoek in Volle Zalen

Vanavond op tv: nieuw seizoen All Creatures Great and Small, Peter Pannekoek in Volle Zalen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 november

Kijktip :

Vanavond begint het derde seizoen van All Creatures Great and Small op BBC First. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Volle Zalen, met Peter Pannekoek, op NPO 2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle Zalen: Peter Pannekoek

NPO 2
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond te zien op NPO 2, gaat presentator Cornald Maas op bezoek bij één van de populairste cabaretiers van ons land: Peter Pannekoek. Peter Pannekoek nodigt Cornald Maas uit in comedyclub Toomler. Daar waar zijn eerste optredens plaatsvonden, memoreert hij aan zijn auditie. Volle Zalen volgt de populaire cabaretier onder meer achter de schermen van zijn nieuwe cabaretvoorstelling DNA en keert met hem terug naar Hilversum.

Actiefilm: The Equalizer

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de uitstekende actiefilm The Equalizer te zien. Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Maar wanneer hij een jonge prostituee probeert te redden, krijgt hij problemen met de Russische maffia. Vanuit wraakgevoelens en om boete te doen voor de zonden uit zijn verleden, gaat hij als privédetective te werk om recht te zetten wat krom is en bij te springen waar de wet tekortschiet.

Historisch drama: The Last Samurai

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond het historische drama The Last Samurai uit. Een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, kapitein Woodrow Algren, komt in Japan aan. Het is 1870 en het is zijn werk de soldaten van keizer Meiji te trainen. Deze Japanse troepen moeten vechten tegen samoerai die stukken land terug willen veroveren. Wanneer de samoerai de kapitein vangen ziet Algren ook hun kant van het verhaal en moet hij kiezen voor wie en voor welk motief hij nu werkelijk wil vechten.

Start: All Creatures Great and Small seizoen 3

BBC First
21:00 uur

Vanavond start het derde seizoen van de veelgeprezen Britse komische dramaserie All Creatures Great and Small op BBC First. In de eerste aflevering van het derde seizoen zijn we aanbeland in de lente van 1939. Tristan is inmiddels een volledig gediplomeerde dierenarts en James betreedt - samen met Helen - een nieuwe fase van zijn leven. Er dreigt echter een grote oorlog en iedereen in Darrowby begint na te denken over het doel in hun leven.

Docu: Voor de aftrap

Eén
21:20 uur

Het WK voetbal in Qatar staat voor de deur en ook onze zuiderburen zijn er weer bij. België zal opnieuw met een ijzersterke selectie afreizen naar het toernooi. Vanavond is op België Eén de documentaire Voor de aftrap te zien. Deze film schetst een portret van Roberto Martínez. Hij is inmiddels al zes jaar de bondscoach van de Belgen en onder zijn leiding werden de Rode Duivels derde op het WK voetbal van 2018 in Rusland.

Docu: The Children in the Pictures

NPO 2
23:15 uur

Op NPO 2 is vanavond de indrukwekkende documentaire The Children in the Pictures te zien. In deze documentaire volgen we de Australische Task Force Argos - een politieonderzoeksteam dat zich inzet voor het redden van kinderen van online seksueel misbruik. Onder leiding van rechercheur-inspecteur Jon Rouse besteedt het team elk moment van de dag aan het doorzoeken van enorme hoeveelheden materiaal met seksueel misbruik van kinderen, op zoek naar essentiële aanwijzingen die hen kunnen helpen de jonge slachtoffers te redden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV