Dinsdag in Khalid & Sophie: Beau en zijn nieuwe programma ‘Isola di Beau’

Dinsdag in Khalid & Sophie: Beau en zijn nieuwe programma ‘Isola di Beau’
De gasten van Khalid & Sophie van dinsdag 15 november

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 15 november. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 15 november

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Anita Witzier & Soy Kroon.

  • Twee keer per week brengt Jip van den Toorn met haar cartoons een glimlach op de gezichten van Volkskrantlezers. Na het winnen van de Inktspotprijs in september, brengt ze nu haar eerste boek uit: ‘Crisis’.

  • Voor zijn nieuwe programma ‘Isola di Beau’ ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee bekende Nederlanders in Sardinië. We bespreken zijn rol als gastheer en de bijzondere gesprekken die hij voert.

  • Vanaf 1 januari is het recreatief gebruik van lachgas verboden. Aan tafel Leon Riemers van Branchevereniging Verantwoordelijke Lachgas Leveranciers en verslavingscounselor Reda Saleh.

  • Een week nadat de Amerikanen naar de stembus gingen, is het nog steeds too close to call. Maar dat Weerhoudt Donald Trump er niet van vannacht een belangrijke aankondiging te doen. Aan tafel Amerika-deskundige Raymond Mens.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's