Finale ARIA seizoen 2 zondag 20 november te zien op NPO 1

Finale ARIA seizoen 2 zondag 20 november te zien op NPO 1
Wie is grootste operatalent van Nederland?

Kijktip :

Zondag (20 november) is het tijd voor de grote finale van ARIA, het programma waarin we op zoek gaan naar het grootste operatalent van Nederland. Sílvia Sequeira, Pim van Drunen en Mira Alkhovik gaan voor de laatste keer de strijd met elkaar aan. Wie wordt de winnaar van het tweede seizoen van ARIA?

Finale ARIA gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Opleiding
De jury is op zoek naar een leergierige alleskunner en noemde Sílvia een zangeres met een grote ziel, Pim verraste de jury met zijn ontwikkeling gedurende de shows en Mira's flexibiliteit en multi-inzetbaarheid werden geroemd. Wie wordt het nieuwe operatalent van Nederland en wint de felbegeerde opleiding aan De Opera Studio van De Nationale Opera?

Secret Judge
De finalisten worden begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers en beoordeeld door de vakjury bestaande uit Tania Kross, Rosemary Joshua en Floris Kortie én door de mysterieuze Secret Judge. In de laatste aflevering wordt de identiteit van de Secret Judge onthuld. Wie beoordeelde de afgelopen weken in het geheim de optredens?

De finale van het tweede seizoen van ARIA is zondag 20 november om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's