Argentinië - Saoedi-Arabië live op tv en online (WK voetbal)

Argentinië - Saoedi-Arabië live op tv en online (WK voetbal)
Sluit Lionel Messi af met wereldtitel?

Sport :

Dinsdag (22 november) staat er voor het eerst een wedstrijd om 11.00 uur Nederlandse tijd op het programma bij het WK voetbal. Het duel Argentinië - Saoedi-Arabië in Groep C is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Laatste kunstje
Het WK voetbal in Qatar kan zomaar eens het laatstje kunstje van Lionel Messi als international van Argentinië worden. De superster is inmiddels 35 jaar, maar heeft nog altijd geen wereldtitel in zijn prijzenkast staan. Messi - misschien wel de beste voetballer aller tijden - zal er dus op gebrand zijn om de wereldtitel te pakken. Argentinië reist in ieder geval met een ijzersterke selectie af naar Qatar.

Grote onbekende
Hoe anders is dat bij Saoedi-Arabië. De nummer 51 van de FIFA-ranking strijkt met een selectie vol onbekende namen neer in Qatar. Alle zesentwintig spelers zijn actief in Saoedi-Arabië zelf, wat het lastig maakt om een inschatting te maken van hun kwaliteiten. Sterspeler lijkt Salem Al-Dawsari, actief voor Al-Hilal en met zeventig interlands en zeventien doelpunten de meest ervaren man in het team.

De wedstrijd Argentinië - Saoedi-Arabië is dinsdag 22 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's