Denemarken - Tunesië live op tv en online (WK voetbal)

Denemarken - Tunesië live op tv en online (WK voetbal)
Ogenschijnlijk eenvoudig begin voor Denen

Sport :

In de zomer van 2021 haalde Denemarken de halve finale van het EK voetbal. Dat mocht een wonder heten - maar daarover later meer. Dinsdag (22 november) staat de wedstrijd Denemarken - Tunesië op het programma in Groep D van het WK voetbal. De wedstrijd is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Christian Eriksen
In de eerste groepswedstrijd van Denemarken op het EK van 2021, tegen Finland, stortte sterspeler Christian Eriksen plotseling ter aarde. Hij bleek een hartaanval te hebben gehad, maar overleefde het en speelt inmiddels weer op topniveau bij Manchester United. Eriksen is er dit WK dus ook 'gewoon' bij. Ook de veelgeprezen aanvoerder Simon Kjær is weer van de partij.

Makkelijk begin?
De Denen beginnen ogenschijnlijk makkelijk met een ontmoeting met Tunesië. Toch staat het Afrikaanse land op plaats dertig op de FIFA-ranking, geen onaardige klassering. Tot de sterspelers behoren aanvoerder Youssef Msakni (Al-Arabi) en aanvallers Wahbi Khazri (Montpellier) en Naïm Sliti (Al-Ettifaq). We hoeven echter geen wonderen te verwachten van Tunesië dit WK.

De wedstrijd Denemarken - Tunesië is dinsdag 22 november om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's