Mexico - Polen live op tv en online (WK voetbal)

Mexico - Polen live op tv en online (WK voetbal)
Robert Lewandowski wil schitteren op eindtoernooi

Sport :

Dinsdag (22 november) staat op papier één van de meest gelijkwaardige wedstrijden uit de groepsfase van het WK voetbal op het programma in Groep C: Mexico - Polen. Deze spannende wedstrijd is om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Nederlandse inbreng
Mexico neemt een flinke 'Nederlandse' inbreng mee naar het WK voetbal in Qatar. Edson Álvarez, Jorge Sánchez (beiden Ajax) en Érick Gutiérrez (PSV) zijn nog actief in de Eredivisie. Daarnaast zijn er diverse spelers mee met een verleden in ons land, zoals Héctor Moreno (AZ, PSV) en Hirving Lozano (PSV). Kunnen de Mexicanen hun toernooi beginnen met een overwinning op Polen?

Samenvatting en hoogtepunten Mexico - Polen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Lewandowski
Polen moet het vooral hebben van de inbreng van Robert Lewandowski. De steraanvaller van FC Barcelona is ook aanvoerder van zijn elftal, maar kampt met een team dat duidelijk niet aan zijn niveau kan tippen. Met Feyenoorder Sebastian Szymański zien we ook hier een Nederlandse inbreng. Verder zijn ook spelers als keeper Wojciech Szczęsny, Piotr Zieliński (Napoli) en voormalig Ajacied Arkadiusz Milik mee.

De wedstrijd Mexico - Polen is dinsdag 22 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's