Frankrijk - Australië live op tv en online (WK voetbal)

Frankrijk - Australië live op tv en online (WK voetbal)
Regerend wereldkampioen komt in actie

Sport :

Dinsdag (22 november) komt regerend wereldkampioen Frankrijk voor het eerst in actie dit WK. In Groep D staat de wedstrijd Frankrijk - Australië op het programma. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Sterrenensemble
Frankrijk arriveert met een waar sterrenensemble in Qatar. De Fransen werden in 2018 wereldkampioen door in de finale met 4-2 te winnen van Kroatië. Nu is vooral de Franse aanval iets om te vrezen, met namen als Karim Benzema, Kingsley Coman, Ousmane Dembélé, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Christopher Nkunku. Op het EK van 2021 werden de Fransen in de achtste finale echter al uitgeschakeld door Zwitserland.

Samenvatting en hoogtepunten Frankrijk - Australië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Weinig bekenden
In Australië is het post-Tim Cahill-tijdperk aangebroken. Cahill was jarenlang de sterkhouder van de Socceroos (hij scoorde op het WK van 2014 nog op fantastische wijze tegen Oranje), maar is inmiddels afgezwaaid. Nu blijven er weinig bekenden over in het team van bondscoach Graham Arnold. Zullen de Australiërs überhaupt een kans maken tegen Frankrijk?

De wedstrijd Frankrijk - Australië is dinsdag 22 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's