Marokko - Kroatië live op tv en online (WK voetbal)

Marokko - Kroatië live op tv en online (WK voetbal)
Verliezend finalist van 2018 speelt eerste wedstrijd

Sport :

In 2018 haalde Kroatië tot veler verbazing de finale. Die ging weliswaar verloren van Frankrijk, maar het was een prestatie van formaat. Woensdag (23 november) spelen de Kroaten hun eerste wedstrijd van het WK van 2022. Het duel Marokko - Kroatië is om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Marokkaanse Nederlanders
De selectie van Marokko is een interessante om in de gaten te houden, want er gaan diverse Marokkaanse Nederlanders mee naar Qatar. Twee van hen - Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech - behoren ook tot de absolute sterspelers van het elftal. Verder gaan ook Sofyan Amrabat en Zakaria Aboukhlal, allebei geboren in Nederland, naar het WK.

Oude selectie
Voor veel Kroaten zal het WK van 2022 misschien wel het laatste wapenfeit als international zijn, want de selectie van Kroatië is aan de oude kant. Sterspeler (en aanvoerder) is nog altijd Luka Modrić, die al 154 interlands achter zijn naam heeft staan. Andere ervaren rotten als Ivan Perišić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Andrej Kramarić en Domagoj Vida komen ook in actie in Qatar.

De wedstrijd Marokko - Kroatië is woensdag 23 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's