Serierecensie: The Santa Clauses met Kerst-brokkenpiloot Tim Allen

Serierecensie: The Santa Clauses met Kerst-brokkenpiloot Tim Allen
Komedieserie is van start gegaan op Disney+

Film :

Vanaf 16 november staan de eerste afleveringen van The Santa Clauses op Disney+. Deze nu al typische Amerikaanse komedieserie met acteur Tim Allen in de hoofdrol zet de Noordpool op stelten met hier en daar een crashende arrenslee. Lees hier onze eerste indruk van The Santa Clauses.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Still Kringle and ready to jingle"
Het verhaal gaat over Scott Calvin. Hij staat op het punt 65 te worden en realiseert zich dat hij niet voor altijd kerstman kan zijn. Hij gaat op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een gloednieuw avontuur in het leven ten zuiden van de pool.

Acteur Tim Allen en Elizabeth Mitchell in de serie 'The Santa Clauses'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | kerstsfeer: 77% | IMDb ★ 6,0

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen van The Santa Clauses

Langzaam maar zeker staan de feestdagen van 2022 voor de deur en Disney pakt uit met een gezellige kerstserie. De inmiddels 69-jarige Tim Allen speelt de rol waar hij bijna dertig jaar geleden mee begon: Scott Calvin. Allen was in de jaren '90 erg groot door zijn rol in de populaire komedieserie Home Improvement en de stem van Buzz lightyear in Toy Story. The Santa Clauses is een echte televisieserie, met soms lauwe humor en weinig imponerende special effects. We kunnen wel stellen dat deze serie geschikter voor een wat jonger publiek, wat er misschien wel iets te dik bovenop ligt. Gratis tip van ons: zet de film The Santa Clause met Tim Allen nog eens op. De film waarin het verhaal van Calvin begon was ook geen daverend succes, maar werd uiteindelijk een culthit vol nostalgie, kerstsfeer en leuke humor. Misschien wordt deze serie dat ook nog wel. 2,5 ster.

Cast
Naast Tim Allen (Galaxy Quest) en Elizabeth Mitchell (Witch Hunt) zijn ook Kal Penn (Smile), Devin Bright (Turning Red) en Austin Kane (Spirit Riding Free: Riding Academy) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Jack Burditt (Modern Family).

Vanaf 16 november zijn de eerste twee afleveringen van The Santa Clauses te zien op Disney+. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten. Wekelijks volgen er meer afleveringen. Genre: komedie, familie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV