Nieuwe documentaireserie Verloren kinderen vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuwe documentaireserie Verloren kinderen vanaf maandag te zien op NPO 3
Meekijken in probleemgezinnen

Kijktip :

De nieuwe documentaireserie Verloren kinderen toont de verhalen achter de meer dan 80.000 kinderen in Nederland die opgroeien in zogenoemde probleemgezinnen. De kinderen en ouders in deze vierdelige serie laten zien wat een opeenstapeling van allerlei sociale, psychische en financiële problemen met je doet.

Verloren kinderen aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kennismaking
In de eerste aflevering van Verloren kinderen maken we kennis met drie probleemgezinnen: Marjolijn en Ronald, Astrid en Peter en Merel en Gerson en hun kinderen. Welke problemen hebben ze en hoe ziet hun stormachtige leven eruit? Marjolijn en Ronald hebben drie kinderen: Florijn, Gondar en Linde. Alle gezinsleden zijn hoogbegaafd en hebben daarnaast nog psychische problemen.

Trauma's
In Amsterdam-Noord ontmoeten we Astrid en Peter en hun vier kinderen Rodin, Rowan, Rowena en Wendy. Het gezin kampt met geldproblemen, een te kleine woning en onverwerkte trauma's. In Rotterdam wonen Merel en Gerson met hun kinderen Isai en Nohemy. Nohemy heeft autisme en een emotieregulatiestoornis, Gerson heeft ADD.

De documentaireserie Verloren kinderen is van maandag 21 tot en met donderdag 24 november dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Verloren kinderen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV