Zwitserland - Kameroen live op tv en online (WK voetbal)

Zwitserland - Kameroen live op tv en online (WK voetbal)
Twee ijzersterke collectieven

Sport :

De wedstrijd Zwitserland - Kameroen, die voor donderdag 24 november op het programma staat, kenmerkt zich door twee vergelijkbare ploegen: geen wereldsterren, maar wel ijzersterke collectieve. Het duel is om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Weinig talenten
Waar diverse landen de laatste jaren flink hebben vernieuwd in de selectie, vertrouwt Zwitserland nog steeds op een aantal oudgedienden. Yann Sommer verdedigt het doel en verder zijn ook Ricardo Rodriguez, Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka en Haris Seferovic weer van de partij. Met deze spelers wist Zwitserland op het EK van 2021 wél Frankrijk uit te schakelen in de achtste finale.

Bekende keeper
Als we naar de selectie van Kameroen kijken, zien we vooral een bekende keeper: André Onana was tot vorig seizoen actief bij Ajax, waar hij door de achterdeur vertrok vanwege zijn onbevredigende terugkeer na een lange schorsing wegens het gebruik van verboden middelen. In de aanval kan Kameroen beschikken over Eric Maxim Choupo-Moting, tegenwoordig spelend voor Bayern München.

De wedstrijd Zwitserland - Kameroen is donderdag 24 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV