Uruguay - Zuid-Korea live op tv en online (WK voetbal)

Uruguay - Zuid-Korea live op tv en online (WK voetbal)
Luis Suárez versus Heung Min-son

Sport :

Op voorhand lijkt Uruguay - Zuid-Korea, op het programma voor donderdag 24 november, een interessante wedstrijd te worden. Uruguay heeft een sterk elftal, maar kan zomaar verrast worden door de sterke Koreanen. Het duel is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Ouder en wijzer?
Ondanks zijn leeftijd (35) is Luis Suárez nog altijd de onbetwiste sterspeler van Uruguay. Hij moet zijn team bij de hand nemen en is hopelijk ouder en wijzer geworden. In het verleden was Suárez verantwoordelijk voor enkele van de meest memorabele WK-momenten: de handsbal tegen Ghana in 2010 en het bijtincident tegen Italië in 2014. De talenten Federico Valverde en Darwin Núñez zijn de nieuwe sterren van Uruguay.

Superster
Ook Zuid-Korea kan beschikken over een ervaren superster: Heung Min-son maakt al jaren furore op de Europese velden in dienst van Tottenham Hotspur. De Koreaanse selectie bestaat uit veel spelers die actief zijn in Azië, aangevuld met enkele Europese 'sterren' als Kim Min-jae (Napoli), Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers) en Lee Jae-sung (1. FSV Mainz 05). Kunnen ze verrassen?

De wedstrijd Uruguay - Zuid-Korea is donderdag 24 november om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV