Portugal - Ghana live op tv en online (WK voetbal)

Portugal - Ghana live op tv en online (WK voetbal)
Kan Cristiano Ronaldo nog één keer schitteren?

Sport :

Met zijn 37 jaar zal Cristiano Ronaldo hoogstwaarschijnlijk aan zijn laatste WK voetbal beginnen. De Portugese superster hoopt nog één keer te schitteren, te beginnen met de wedstrijd Portugal - Ghana. Het duel is donderdag 24 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Erik ten Hag
Cristiano Ronaldo was de afgelopen maanden veelvuldig onderwerp van gesprek. Erik ten Hag, de nieuwe trainer van Manchester United, maakte nauwelijks nog gebruik van de diensten van Ronaldo - die daar duidelijk niet van gediend was. Onlangs gaf hij nog een explosief interview aan Piers Morgan. De Portugese sterspeler, één van de allerbeste voetballers aller tijden, hoopt zijn criticasters de mond te snoeren op het WK.

Mohammed Kudus
De eerste wedstrijd van Portugal is tegen Ghana, dat met een uitstekende selectie in Qatar is geland. Blikvanger is Ajacied Mohammed Kudus, die een prima eerste seizoenshelft achter de rug heeft. Andere spelers om in de gaten te houden zijn broers André en Jordan Ayew (zoons van de legendarische Afrikaanse voetballer Abedi Pele). Opvallendste naam is misschien wel de halve Spanjaard Iñaki Williams, die voor Ghana heeft gekozen.

De wedstrijd Portugal - Ghana is donderdag 24 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV