Donderdag in Khalid & Sophie: nabestaanden Robbert van Heijningen en Anton Kotte over uitspraak MH17 ramp

Donderdag in Khalid & Sophie: nabestaanden Robbert van Heijningen en Anton Kotte over uitspraak MH17 ramp
De gasten van Khalid & Sophie van donderdag 17 november

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 17 november. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 17 november

  • Morgen maakt Khalid & Sophie plaats voor de World Cup schaatsen in Heerenveen. We nemen daarom vandaag voor de laatste keer dit seizoen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Suse van Kleef en Frank van der Lende.

  • De dag waarop vlucht MH17 uit de lucht werd geschoten staat in ons geheugen gegrift. Vandaag was de uitspraak tegen 4 verdachten: drie keer levenslang, eenmaal vrijspraak. Te gast: nabestaanden Robbert van Heijningen en Anton Kotte, en advocaat Arlette Schijns.

  • Aad de Mos is misschien wel de beste bondscoach die Nederland nooit heeft gehad. Met het WK voor de deur vragen we hem de gevaren die het Nederlands elftal in de poulefase te wachten staan toe te lichten.

  • Ook de carrière van onze Oranje-spelers begon bij amateurclubs waar ze door jeugdtrainers zijn klaargestoomd voor het echte werk. Aan tafel Marco Roos die Denzel Dumfries trainde, Wendy van der Ploeg trainde Davy Klaassen en Robby Hendriks trainde Frenkie de Jong.

  • We sluiten de laatste avond van het seizoen feestelijk af met Chef’Special. We vieren het 15-jarige bestaan van de band. Daarna trakteren ze ons op hun nieuwe single: ‘You and I’.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's