Donderdag in Jinek: Jochem Myjer heeft de Toon Hermans prijs gewonnen

Donderdag in Jinek: Jochem Myjer heeft de Toon Hermans prijs gewonnen
De gasten van donderdag 17 november

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 17 november.


De gasten van Jinek op donderdag 17 november

  • Het was het jaar van Son Mieux. De band uit Den Haag scoorde een monsterhit met ‘Multicolour’ en ze stonden in de mooiste popzalen en op de grootste festivals. Vandaag blikken we met ze terug op een uniek jaar én spelen ze hun nieuwe hit 'This Is The Moment’!

  • Ruim 8 jaar na het neerstorten van de MH17 werd er vandaag uitspraak gedaan tegen de verdachten die verantwoordelijk werden gehouden voor het neerhalen van het MH17-vliegtuig waarbij alle 298 inzittenden om het leven kwamen. De hele wereld keek mee hoe drie verdachten levenslang kregen. Vanavond blikken we terug op een bewogen periode met Saskia Belleman en één van de nabestaanden Ria van der Steen.

  • Het Nederlands elftal trainde vanavond met 20 arbeidsmigranten. Een daad voor de bühne? Of is het eigenlijk wel mooi? We bespreken het met Milan van Dongen en Pim Sedee.

  • Jochem Myjer heeft de Toon Hermans prijs gewonnen, hij keert terug in het theater en zijn derde en laatste Gorgels boek is uit. Meer dan genoeg om met hem te bespreken. Hij schuift vanavond aan!

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's