Release Terminator 6 doorgeschoven naar november 2019

Release Terminator 6 doorgeschoven naar november 2019
Met Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton

Film :

Filmstudio's Paramount en Skydance hebben laten weten dat de release van de nieuwe Terminator-film vertraging heeft opgelopen. De film zou 26 juli 2019 in de bioscoop verschijnen, maar dat wordt nu 22 november 2019 voor Amerika. Dit heeft niets te maken met de recente openhartoperatie van de inmiddels 70-jarige hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger. De reden is niet bekend gemaakt, vermoedelijk heeft de productie meer tijd nodig voor de voorbereidingen van het script en de vele special effects, plus de agenda's van de acteurs.

Terminator 3?
James Cameron (The Terminator 1, T2: Judgment Day) is verantwoordelijk voor de zesde Terminator-film. In een intervie met The Hollywood Reporter liet de bekende regisseur al weten niet helemaal tevreden te zijn met delen 3, 4 en 5. "De nieuwe Terminator wordt eigenlijk een vervolg op Terminator 1 en Terminator 2. We houden ons voor dat de andere delen een slechte droom zijn geweest". Naast Cameron is ook Tim Miller (Deadpool) aangetrokken als regisseur voor deze sciencefictionfilm.

Oud en nieuw
Opvallend detail is dat naast Schwarzenegger als T-800 ook Sarah Connor (Linda Hamilton) terugkeert in dit splinternieuwe deel. Ook zal er een nieuwe generatie te zien zijn, waar nu alleen bekend van is dat Mackenzie Davis (Blade Runner 2019) tot één van de nieuwkomers behoort.

November 2019
Terminator 6 gaat de strijd aan met grote titels die in die maand uit moeten gaan komen. Verwachte releases zijn onder anderen Bond 25 (8 november), Frozen 2 (27 november) en superheldenfilm Wonder Woman 2 (1 november).

De officiële release van Terminator 6 voor Nederland is nog niet bekend gemaakt. Als er meer duidelijk is lees je dat op Gids.tv.

Benieuwd naar filmrecensies? Die kun je hier lezen: filmrecensies van Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Release Terminator 6 doorgeschoven naar november 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV