Recensie: Slumberland met charismatische Jason Momoa in fascinerend droomland

Recensie: Slumberland met charismatische Jason Momoa in fascinerend droomland
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 18 november is de film Slumberland te zien op Netflix. De streamingdienst pakt uit met een fantastische familiefilm - één van de weinige films in november zonder kerstbomen - die hoge ogen gaat gooien tijdens de aankomende feestmaand. Lees hier de filmrecensie van Slumberland.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Every adventure begins with a dream"
Een avontuurlijk jong weesmeisje Nemo genaamd, gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.

Actrice Marlow Barkley (Nemo) en Jason Momoa (Flip the Creature) in de film 'Slumberland'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 6,7

Als je een belangrijk persoon in je leven moet missen is dat vooral in de donkere dagen van het jaar uitermate pijnlijk en eenzaam voor veel mensen. Deze familiefilm weet percies op welke knoppen ze moeten drukken om die specifieke emotie op te roepen. De film gaat over groot verlies, dat als een rode draad door het verhaal heen gesponnen wordt. Een prachtig avontuur, die vooral met indrukwekkende special effects weet te verrassen. De combinatie van de jonge actrice Marlow Barkley en de imponerende Jason Momoa is erg goed gecast. De combinatie werkt vooral goed in het verhaal waarin dromen de hoofdrol spelen. Toch jammer dat deze productie niet in de bioscoop te zien is, want Netflix heeft een prachtig pareltje in handen voor het hele gezin (vanaf 9 jaar), die het ook uitstekend gedaan zal hebben in de grote zalen. Vier sterren.

Cast
Naast Jason Momoa (See) en Marlow Barkley (Spirited) zijn ook Kyle Chandler (Game Night), Chris O'Dowd (Molly's Game) en Weruche Opia (I May Destroy You). Deze productie is geregisseerd door Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire).

Vanaf 18 november 2022 is de film Slumberland te zien op Netflix. Genre: avontuur, fantasie, familie. Tijdsduur: 117 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's