Serierecensie: documentaire Limitless with Chris Hemsworth is spectaculair en adembenemend

Serierecensie: documentaire Limitless with Chris Hemsworth is spectaculair en adembenemend
Met Thor-acteur Chris Hemsworth

Film :

Vanaf 16 november is de serie Limitless with Chris Hemsworth te zien op Disney+. Met zes afleveringen: Stressbestendig, Schok, Vasten, Kracht, Geheugen en Acceptatie, gaan we samen met acteur Chris Hemsworth op zoek naar een lang, gelukkig en gezond leven. Lees hier de serierecensie van Limitless with Chris Hemsworth.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Live better longer"
Acteur en fanatiek sporter Chris Hemsworth is op een missie voor een langer en beter leven. Met de hulp van topwetenschappers gaat hij zes grote uitdagingen aan om lichaam en geest tot het uiterste te testen.

Chris Hemsworth in de National Geographic-serie 'Limitless with Chris Hemsworth'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 81% | IMDb ★ 8.2

National Geographic brengt weer een uitstekende documentaire naar Disney+. We gaan ijszwemmen, lopen op grote hoogten, diepzeeduiken, overleven in de wildernis en de meest uitdagende en gevaarlijke situaties trotseren. Dat doen we samen met Thor-acteur Hemsworth, die zichzelf test op zijn vermogen om te overleven. Volgens Chris zelf zoekt hij 'het belangrijke geheim op om een lang en gezond leven te leiden', maar voor de kijker levert het vooral zeer spectaculaire beelden op. Deze documentaire laat perfect zien wat stress met je lichaam doet en hoe belangrijk ademhaling en mindfulness eigenlijk is. Dichterbij deze acteur kan je niet komen. De eerlijke, sympatieke maar vooral spannende afleveringen zijn indrukwekkend én maken je wijzer. Vier en halve ster.

Cast
Naast Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder) zijn ook zijn vrouw Elsa Pataky (Interceptor), Liam Hemsworth, Luke Hemsworth en Modupe Akinola te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Kit Lynch Robinson en Tom Barbor-Might (Top Gear).

Vanaf 16 november 2022 is de serie Limitless with Chris Hemsworth te zien op Disney+. Deze serie bevat 6 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: documentaire, avontuur.

Actuele video's

Meer actuele video's