Woensdag 23 november in Het Perfecte Plaatje: afscheidsconcert Kensington

Woensdag 23 november in Het Perfecte Plaatje: afscheidsconcert Kensington
Fotografen mogen aan de slag bij concert

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje, alweer de zevende van dit seizoen, krijgen de bekende hobbyfotografen opnieuw een paar bijzondere opdrachten. Zo mogen ze deze week aan de slag bij een memorabel concert.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kensington
De fotografen staan deze week front row bij het afscheidsconcert van Kensington in de oude bezetting. Als echte concertfotografen moeten zij dit speciale moment in één beeld zien te vangen. Dit alles onder de bezielende begeleiding van de huisfotograaf van de band, Bart van Heemskerk. Ook storten ze zich op de wereld van insecten. De uitdaging is om de kleine wereld groot te maken.

Over dit seizoen
Ook dit seizoen van Het Perfecte Plaatje begon weer met tien bekende Nederlanders. Inmiddels zijn er nog vijf over, want achtereenvolgens vielen Inge Ipenburg, Bente Fokkens, Edwin Jonker, Najib Amhali en Maik de Boer af. De kandidaten die nog mogen hopen op de eindzege zijn Tina de Bruin, Linda Hakeboom, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV