Wales - Iran live op tv en online (WK voetbal)

Wales - Iran live op tv en online (WK voetbal)
Is Iran bekomen van grote nederlaag?

Sport :

Op vrijdag 25 november staan de eerste wedstrijden van de tweede speelronde in de groepsfase van het WK voetbal op het programma. Het duel Wales - Iran is om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Gareth Bale
Wales begon het WK voetbal in Qatar op maandag 21 november met de wedstrijd tegen de Verenigde Staten. De Amerikanen kwamen in de eerste helft op voorsprong via Timothy Weah - de zoon van voetballegende George Weah - en pas in de slotfase wist Wales de stand gelijk te trekken. Sterspeler Gareth Bale benutte in de 82ste minuut een penalty, waardoor de eindstand op 1-1 kwam.

Lees verder onder de video's.

Grote nederlaag
Een degelijk begin voor Wales, maar dat kunnen we niet zeggen van Iran. Zij begonnen maandag met een lastige wedstrijd tegen Engeland. Een nederlaag was wellicht ingecalculeerd, maar 6-2 was wel iets te veel van het goede. De Engelsen bleken een maatje te groot voor Iran, met doelpuntenmakers als Jude Bellingham, Bukayo Saka en Raheem Sterling. Kan Iran tegen Wales wél punten pakken?

De wedstrijd Wales - Iran is vrijdag 25 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV