Qatar - Senegal live op tv en online (WK voetbal)

Qatar - Senegal live op tv en online (WK voetbal)
Clash in de groep van Oranje

Sport :

Het WK voetbal is voor de nationale ploeg van Qatar uitermate teleurstellend begonnen, maar vrijdag (25 november) hopen ze revanche te nemen met de wedstrijd Qatar - Senegal. Het duel is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Kansloze nederlaag
Qatar is aan het wereldkampioenschap in eigen land begonnen met een kansloze nederlaag tegen Ecuador - toch niet bepaald een hoogvlieger. De Qatarezen kwamen nog goed weg met een afgekeurde goal aan het begin van de wedstrijd, maar toch kon Ecuador makkelijk uitlopen naar een 0-2 voorsprong. De Zuid-Amerikanen speelden het duel vervolgens op hun gemak uit.

Lees verder onder de video's.

Verlies tegen Oranje
Senegal moest maandagmiddag aantreden tegen het Nederlands elftal. In een wedstrijd die niet bepaald hoogstaand was, met slechts weinig kansen, boden de Senegalezen uitstekend tegenstand tegen Oranje - dat voor de wereldtitel wil gaan. In de slotfase moest Senegal door treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen alsnog het hoofd buigen voor de ploeg van Louis van Gaal.

De wedstrijd Qatar - Senegal is vrijdag 25 november om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.25 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV