Nederland - Ecuador live op tv en online (WK voetbal)

Nederland - Ecuador live op tv en online (WK voetbal)
Kan Oranje weer winnen?

Sport :

Het Nederlands elftal begon maandag (21 november) aan het WK voetbal met een moeizame zege op Senegal. Bondscoach Louis van Gaal zal hopen dat de wedstrijd Nederland - Ecuador eenvoudiger verloopt. Het duel is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Volg de voorbeschouwing en de wedstrijd ook bij het Huis van Oranje en de uitzendingen van 538.

Winst in slotfase
Oranje begon de jacht op de wereldtitel met een wedstrijd tegen Senegal. De sterkste tegenstander uit Groep A was lange tijd aan het Nederlands elftal gewaagd en kreeg zelfs een aantal kansjes (die werden gekeerd door doelman Andries Noppert), maar in de slotfase sloeg Nederland alsnog toe met treffers van Cody Gakpo en Davy Klaassen.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Ecuador

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Makkelijke zege
Het Nederlands elftal hoopt ook de tweede wedstrijd, tegen Ecuador, te winnen. De Ecuadorianen mochten aantreden in de openingswedstrijd van het WK. Gastland Qatar was de tegenstander. Ecuador had weinig te duchten van Qatar, want al snel prijkte een 0-2 voorsprong op het scorebord. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld, maar het Nederlands elftal zal toch van een ander kaliber zijn.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

De wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV