Engeland - Verenigde Staten live op tv en online (WK voetbal)

Engeland - Verenigde Staten live op tv en online (WK voetbal)
Kraker in Groep B

Sport :

Vrijdag (25 november) staat er een heuse kraker op het programma in Groep B van het WK voetbal in Qatar. Engeland - Verenigde Staten is een duel met een grote historische lading. De wedstrijd is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Monsterzege
De Engelsen zijn uitstekend begonnen aan het WK voetbal, waar ze hoge ogen hopen te gooien. Maandag (21 november) werd Iran in een bijzonder vermakelijke wedstrijd met 6-2 aan de kant geschoven. De doelpunten kwamen op naam van Jude Bellingham, Bukayo Saka (2x), Raheem Sterling, Marcus Rashford en Jack Grealish. Kan Engeland ook winnen van de Verenigde Staten?

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Verenigde Staten

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Teleurstellend gelijkspel
In een groep met naast Engeland ook Iran en Wales zullen de Verenigde Staten mikken op de tweede plaats. Die ambities kregen maandag een kleine knauw vanwege het teleurstellende gelijkspel tegen Wales (1-1). De Amerikanen kwamen op voorsprong via Timothy Weah - de zoon van voetballegende George Weah - maar een overtreding van Walker Zimmerman verschafte Wales een penalty, die werd binnengeschoten door Gareth Bale.

De wedstrijd Engeland - Verenigde Staten is vrijdag 25 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV