Dinsdag in Op1: over angstcultuur bij De Wereld Draait Door

Dinsdag in Op1: over angstcultuur bij De Wereld Draait Door
Dit zijn de gasten van Op1 van dinsdag 22 november

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 22 november.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 22 november

  • De gevolgen van het ontluisterende Volkskrantartikel over angstcultuur bij De Wereld Draait Door gaan door: NPO-directeur Frans Klein legt tijdelijk zijn taken neer en de NTR stopt met de Top 2000-programma’s. Met Tina Nijkamp bespreken we het nieuws en BNNVARA-presentatoren Astrid Joosten en Menno Bentveld vertellen over hoe het verder moet bij hun omroep.

  • Vorig jaar speelde Andries Noppert maar vijftien wedstrijden voor Go Ahead Eagles en nu is hij de eerste doelman van het Nederlands Elftal. Hoe is de keeper met maar 51 duels in het betaald voetbal uitgegroeid tot de eerste man onder de lat? Vriend en keeper Nick Hengelman, jeugdtrainer Jozef van Aalsum en voetbaljournalist Barbara Barend schuiven aan bij Op1.

  • Lilian Marijnissen wil arbeidsmigratie beperken, zeker nu de arbeidsinspectie heeft vastgesteld dat een op de zeven uitzendbureaus doelbewust de regels voor arbeidskrachten uit het buitenland overtreedt. Maar hoe moet het dan met de enorme personeelstekorten in de kassen, de horeca en de zorg? Vanavond bij Op1 legt de SP-leider uit wat er volgens haar moet gebeuren.

  • Uit een groot onderzoek in opdracht van de SGP blijkt dat een grote meerderheid van de Nederlanders voorstander is van het vergoeden van relatietherapie via het basispakket. Relatietherapeut Cocky Drost juicht het plan toe, omdat het latere problemen in gezinnen kan voorkomen. Volgens CDA-Kamerlid René Peters kan het geld beter op een andere manier worden besteed. Vanavond bij Op1 gaan ze in gesprek.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's