Recensie: met Christmas With You kan de voorpret op de feestdagen echt beginnen

Recensie: met Christmas With You kan de voorpret op de feestdagen echt beginnen
Nu nummer 2 op Netflix

Film :

Vanaf 17 november is de film Christmas With You te zien op Netflix. Ho Ho Ho! De volgende kerstfilm dient zich aan op de streamingdienst met de vuurrode N. Zoetsappigheid gegarandeerd en de zoen gaat er ook zeker komen! Lees hier de filmrecensie van Christmas With You.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Angelina Costa
Een popster Angelina Costa genaamd, zoekt inspiratie voor een ultieme kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.

Actrice Aimee Garcia in de film 'Christmas With You'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 55% | Kerstsfeer: 65% | IMDb ★ 5,6

Bij het zien van deze kerstfilm kom je tot de nare conclusie dat je dit allemaal al eens gezien hebt. Christmas with You heeft alle elementen om een fijne Kerstromcom te worden, maar schiet hopeloos tekort in de uitvoering. Matig acteerwerk, weinig drama en karige romantiek is wat de klok slaat. Het slechte script geeft de acteurs weinig om te stralen, al doet Freddie Prinze Jr. nog zijn best om een sympatieke vaderrol te spelen. Een echte Hallmarkfilm op Netflix: je moet maar er zin in hebben. Met verstand op nul en de kerstboom in de hoek van de kamer haal je er echt nog wel een paar leuke momenten uit. Maar die momenten zijn helaas bijzonder schaars. Anderhalve ster.

Cast
Naast Aimee Garcia (Dexter) en Freddie Prinze Jr. (24) zijn ook Deja Monique Cruz (Manifest Evil) en Gabriel Sloyer (Inventing Anna) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Gabriela Tagliavini (The Mule).

Vanaf 17 november 2022 is de film Christmas With You te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 91 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV