Tunesië - Australië live op tv en online (WK voetbal)

Tunesië - Australië live op tv en online (WK voetbal)
Clash der mindere goden

Sport :

In Groep D van het WK voetbal in Qatar zijn duidelijk twee mindere goden aan te wijzen: Australië en Tunesië. Zaterdag 26 november nemen ze het om 11.00 uur tegen elkaar op. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Knap gelijkspel
Tunesië is een land waar we op dit WK voetbal niet veel van hoeven te verwachten. Des te verrassender was het dus dat de Noord-Afrikanen Denemarken dinsdag op een 0-0 gelijkspel wisten te houden. De Denen haalden in de zomer van 2021 nog de halve finale van het EK voetbal, waar ze pas na verlenging verloren van Engeland. Kan Tunesië opnieuw punten pakken tegen Australië?

Lees verder onder de video's.

Schrik van Frankrijk
Australië dreigde dinsdagavond even de schrik van Frankrijk te worden. De Socceroos hebben de afgelopen jaren flink aan kwaliteit ingeleverd, onder meer door het afscheid van superster Tim Cahill. Toch kwam Australië al vroeg op voorsprong tegen Frankrijk, dankzij een treffer van Craig Goodwin. De Fransen stelden echter snel orde op zaken en wonnen uiteindelijk met maar liefst 4-1.

De wedstrijd Tunesië - Australië is zaterdag 26 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV