Bekijk hier de nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story

Bekijk hier de nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story
'Fasten your seatbelts' in een funky Star Wars-avontuur

Film :

Volgende maand gaat Solo: A Star Wars Story in premiére. De hype rond deze Star Wars-spin-off is nog niet helemaal van de grond gekomen, maar daar zal snel verandering in komen. De splinternieuwe trailer belooft een funky misdaadfilm te worden, die zich afspeelt rond de pokertafel waar slimme bandieten veel geld willen verdienen. Han Solo en Chewbacca gaan in deze film in een 'rollercoaster ride' dwars door het Star Wars-universum.

Tijdens een reeks spannende uitdagingen is te zien hoe Han Solo (Alden Ehrenreich) zijn toekomstige copiloot Chewbacca (Joonas Suotamo) ontmoet in een donkere en gevaarlijke, criminele onderwereld. Daar komen ze ook de beruchte gokker Lando Calrissian (Donald Glover) tegen. Het is een reis die het verdere verloop van deze wereldberoemde Star Wars-karakters laat zien. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story.

Cast
Naast Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) zijn er ook belangrijke rollen voor Emilia Clark (Games of Thrones), Woody Harrelson (Three Billboards outside Ebbing, Missouri) en Donald Glover (The Martian). De regie is in handen van Ron Howard (Apollo 13).

Solo: A Star Wars Story is vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV