Polen - Saoedi-Arabië live op tv en online (WK voetbal)

Polen - Saoedi-Arabië live op tv en online (WK voetbal)
Kunnen Saoedi's opnieuw stunten?

Sport :

Het nationale elftal van Saoedi-Arabië heeft voor één van de grootste verrassingen van het WK voetbal gezorgd, door Argentinië te verslaan. Zaterdag (26 november) mogen ze aantreden tegen Polen. Kunnen ze weer stunten? Het duel is om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Lewandowski
Polen begon het WK met een spannende wedstrijd tegen Mexico. De teams waren op papier zeer aan elkaar gewaagd, en dat bleek in de praktijk ook zo te zijn. Het duel eindigde na negentig minuten in 0-0, maar dat mocht een wonder heten - vooral omdat Robert Lewandowski, de superspits van Polen, een penalty miste. Die werd gekeerd door de Mexicaanse doelman Guillermo Ochoa.

Lees verder onder de video's.

Sensatie
Hoe anders ging het bij Saoedi-Arabië. Zij maakten zich van tevoren weinig illusies over een mogelijk resultaat tegen Argentinië. De Argentijnen reizen als één van de topfavorieten af naar het WK en kunnen beschikken over een Lionel Messi in topvorm. Saoedi-Arabië won echter met 1-2. Doelpuntenmakers Saleh Al-Shehri en Salem Al-Dawsari zijn de grote helden.

De wedstrijd Polen - Saoedi-Arabië is zaterdag 26 november om 14.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 13.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV