Argentinië - Mexico live op tv en online (WK voetbal)

Argentinië - Mexico live op tv en online (WK voetbal)
Argentijnen azen op revanche na blamage

Sport :

Argentinië is als één van de topfavorieten begonnen aan het WK, maar van die status zijn ze snel af. In het eerste groepsduel blameerden de Argentijnen zich tegen het nietige Saoedi-Arabië. Zaterdag 26 november staat de groepswedstrijd tegen Mexico op het programma. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Fiasco
Vrijwel alle kenners hadden van tevoren een ruime overwinning van Argentinië op Saoedi-Arabië voorspeld. Het liep echter anders: de Argentijnen kwamen weliswaar op voorsprong via Lionel Messi (en vervolgens werden meerdere goals afgekeurd), maar in de tweede helft draaide Saoedi-Arabië het helemaal om. Het resultaat: één van de grootste verrassingen in de WK-geschiedenis.

Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Mexico

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Gelijkspel
Argentinië neemt het in de tweede groepswedstrijd op tegen Mexico, absoluut geen eenvoudige opgave. De Mexicanen begonnen hun WK met een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen. Grote held was doelman Guillermo Ochoa, die een strafschop van Robert Lewandowski uit zijn doel roste. Neemt Argentinië revanche of gaan de drie punten naar Mexico?

De wedstrijd Argentinië - Mexico is zaterdag 26 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV