Documentaire Mystify: Michael Hutchence zondag te zien op Canvas

Documentaire Mystify: Michael Hutchence zondag te zien op Canvas
Portret van INXS-zanger

Kijktip :

Op de Vlaamse zender Canvas is zondag (27 november) de muziekdocumentaire Mystify: Michael Hutchence te zien. Deze documentaire schetst een intiem portret van de wereldberoemde zanger Michael Hutchence (1960-1997), frontman van de Australische band INXS.

Complex
Aan de hand van uitzonderlijke beelden leren we een gevoelige, veelzijdige en complexe man kennen, maar ook een man die het niet altijd even makkelijk had met het succes en de creatieve beperkingen van de popmuziek. Na een dramatische gebeurtenis in zijn leven verandert alles voor Michael, maar zijn dochtertje, Tiger, biedt hem steun in donkere tijden.

Hits
De Australische rockband INXS begon in 1977 en bracht in 1980 het eerste studioalbum uit. In Nederland haalde INXS in 1984 voor het eerst de hitlijsten met 'Original Sin'. Daarna volgden talloze hits, zoals 'Need You Tonight', 'New Sensation', 'Never Tear Us Apart', 'Suicide Blonde' en 'Disappear'. Het album Kick (1987) was een wereldwijd succes en leverde vier Top 10-hits op in de Verenigde Staten.

De documentaire Mystify: Michael Hutchence is zondag 27 november om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV