Woensdag in Beau: visagist Jelleke van Rijsoort doet eenmalig haar verhaal over misstanden DWDD

Woensdag in Beau: visagist Jelleke van Rijsoort doet eenmalig haar verhaal over misstanden DWDD
De gasten van woensdag 23 november

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer opnieuw genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Zo is vanavond Edwin Evers te gast om te praten over het bestverkochte album ter wereld, zit André Kuipers aan tafel om te vertellen over vijf nieuwe astronauten en is visagist Jelleke van Rijsoort te gast om eenmalig haar verhaal over de misstanden rondom De Wereld Draait Door te doen..

Gasten in BEAU - woensdag 23 november

  • Het is een droom van veel kinderen: Astronaut worden. Vandaag werd die droom voor een paar geluksvogels werkelijkheid, in Parijs werden voor het eerst sinds lange tijd vijf nieuwe astronauten geselecteerd door de ESA.André Kuipers en Anna Gimbrere vertellen ons er alles over!

  • Er is geen album wereldwijd zoveel verkocht als van ‘Thriller' van Michael Jackson. Nu 40 jaar later is het album nog steeds het bestverkochte album ooit. We praten over dit legendarische album met radio-dj Edwin Evers, regisseur Martin Koolhoven en bassist Xander Vrienten.

  • Jelleke van Rijsoort werkte 6 jaar lang als vaste visagist bij De Wereld Draait Door en deed in De Volkskrant openhartig haar verhaal over de angstcultuur die daar heerste. Vanavond doet ze eenmalig bij ons op camera haar verhaal.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV