Japan - Costa Rica live op tv en online (WK voetbal)

Opnieuw een Japanse zege na stunt?

Sport :

Japan zorgde woensdag (23 november) voor een grote stunt op het WK voetbal in Qatar door Duitsland te verslaan. Zondag (27 november) staat de wedstrijd Japan - Costa Rica op het programma. Het duel is vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Verrassing
Een dag na de daverende stunt van Soedi-Arabië, dat Argentinië versloeg, zorgde Japan voor een nieuwe verrassing op het WK. Duitsland kwam weliswaar op een 1-0 voorsprong dankzij een penalty van İlkay Gündoğan, maar in het laatste kwartier draaide Japan de score om dankzij treffers van Ritsu Doan (die we nog kennen van FC Groningen en PSV) en Takuma Asano.

Lees verder onder de video's.

Monsternederlaag
Japan zal tegen Costa Rica opnieuw een goede kans maken op drie punten, want de Costa Ricanen begonnen dramatisch aan het toernooi. Ze speelden woensdag tegen Spanje en het werd een dag om snel te vergeten: Spanje was met maar liefst 7-0 te sterk. Bij rust keek Costa Rica al tegen een 3-0 achterstand aan, en die werd in de tweede helft groter en groter... Kunnen ze revanche nemen?

De wedstrijd Japan - Costa Rica is zondag 27 november om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.