Spanje - Duitsland live op tv en online (WK voetbal)

Spanje - Duitsland live op tv en online (WK voetbal)
Absolute kraker in de groepsfase

Sport :

Zondag (27 november) staat de absolute kraker in de groepsfase van het WK voetbal in Qatar op het programma: Spanje - Duitsland. De twee grootmachten strijden tegen elkaar in het Al Bayt Stadium in Al Khor. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Topvorm
De Spanjaarden etaleerden hun topvorm voor Qatar al in de eerste groepswedstrijd van het toernooi. Costa Rica werd met een monsterscore van 7-0 aan de kant gezet. Opvallend: er waren maar liefst zes verschillende doelpuntenmakers aan Spaanse zijde. Ferran Torres scoorde twee keer, Dani Olmo, Marco Asensio, Gavi, Carlos Soler en Álvaro Morata namen allemaal één treffer voor hun rekening.

Samenvatting en hoogtepunten Spanje - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Blamage
Hoe anders is de vorm bij Duitsland. Die Mannschaft kwam in de eerste wedstrijd, tegen Japan, op een 1-0 voorsprong door een benutte penalty van İlkay Gündoğan. In het laatste kwartier draaiden de Japanners de score echter volledig om dankzij doelpunten van Ritsu Doan en Takuma Asano. Het moge duidelijk zijn: het is alle hens aan dek voor Duitsland.

De wedstrijd Spanje - Duitsland is zondag 27 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV