Donderdag in Beau: het twintigjarig jubileum van kerstklassieker 'Love Actually'

Donderdag in Beau: het twintigjarig jubileum van kerstklassieker 'Love Actually'
De gasten van donderdag 24 november

Kijktip :

We kunnen elke werkdag weer opnieuw genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Vanavond zijn Frank Evenblij en Erik Dijkstra te gast om te praten over het WK voetbal in Qatar, zit Geert Jan Hahn aan tafel om de dag na de zware bombardementen op Oekraïne te evalueren en zijn winkeliers Aletta Hekmans en Stella Koekkoek te gast om over de speelgoedinzamelingsactie Give Back Friday te vertellen.

Lees verder onder de video's.


Gasten in BEAU - donderdag 24 november

  • Bij twaalf kinderwinkels verspreid door Nederland is het morgen geen Black Friday, maar Give Back Friday. Zij zamelen speelgoed in voor minimagezinnen. Winkeliers Aletta Hekman en Stella Koekkoek vertellen over de actie.

  • Het is de klassieker van alle klassiekers: Love Actually! De cast van de bekende romcom komt binnenkort bij elkaar om het twintigjarige jubileum van de film te vieren. We vieren het vanavond alvast bij Beau met Johan Nijenhuis, Loes Haverkort en Tim de Wit!

  • Morgen komt Oranje in actie tegen Ecuador. We bespreken de meest opmerkelijke momenten van het toernooi tot nu toe met de mannen van Bureau Sport Frank Evenblij en Erik Dijkstra!

  • Een dag na de zware bommenregen van de Russen op Oekraïne die een groot deel van het stroomnetwerk platgelegde, heeft zeker een kwart van de bevolking nog steeds geen water, stroom of warmte. We bespreken het met Geert Jan Hahn.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV