Vrijdag in Op1: Olcay Gulsen en Marije Cornelissen over geweld tegen vrouwen

Vrijdag in Op1: Olcay Gulsen en Marije Cornelissen over geweld tegen vrouwen
De gasten van Op1 van vrijdag 25 november

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 25 november.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 25 november

  • Komende week kleurt Nederland oranje. Dat heeft niets te maken met de prestaties van het Nederlands elftal, maar wel met de internationale campagne Orange the World, die aandacht vraagt voor geweld tegen vrouwen. Hard nodig, want juist tijdens sportevenementen als het WK neemt dat geweld toe. Programmamaker Olcay Gulsen en directeur UN Women Nederland Marije Cornelissen schuiven aan bij Op1.
  • De oorlogswinter is begonnen in Oekraïne. Daarom gaat Sander de Kramer dit weekend met een touringcar vol kachels naar het zwaar getroffen land, om Oekraïners van warmte te voorzien. In Op1 vertet hij vanavond over zijn plannen.
  • Is politiek en voetbal te scheiden? Louis van Gaal probeert het wel: er mag niks in de weg staan om wereldkampioen te worden. Huilende Iraniërs lieten vandaag echter iets heel anders zien. In Op1 bespreken sportjournalisten Barbara Barend en Wouter Bouwman de emoties op de tribune, de wedstrijd van vanavond en de rol van spelersvrouwen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV