Recensie: The Noel Diary met Justin Hartley is emotionele kerstfilm en hit op Netflix

Recensie: The Noel Diary met Justin Hartley is emotionele kerstfilm en hit op Netflix
Van de makers Father of the Bride

Film :

Vanaf 24 november is de film The Noel Diary te zien op Netflix. Als een film met de knappe This Is Us-acteur Justin Hartley in de Netflix-bibliotheek verschijnt, staat die film gegarandeerd binnen 24 uur met stip op 1. Kerst, liefde, verlies en een oud dagboek staat centraal. Lees hier de filmrecensie van The Noel Diary.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Romanschrijver Jacob Turner
Tijdens het opruimen van zijn ouderlijk huis met Kerstmis ontmoet een knappe romanschrijver Jacob Turner een vrouw die op zoek is naar haar biologische moeder. Zal een stoffig en oud dagboek hun verleden - en harten - ontsluiten?

Hond Eva, actrice Barrett Doss en Justin Hartley in de film 'The Noel Diary'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 68% | Kerstsfeer: 70% | IMDb ★ 6,5

Wat een verrassing om Die Hard-actrice Bonnie Bedelia weer eens terug te zien in deze romantische dramafilm, die alle kerstdagen-clichés op een slimme manier uit de kast trekt. Een knisperend haardvuur, opbloeiende liefde en oude koeien uit een stoffig dagboek zijn een rode draad waar de slappe komedie gelukkig weg is gelaten. De vonk tussen de hoofdrolspelers Justin Hartley en Barrett Doss slaat over en al snel wil je mee op reis in het Spoorloos-achtige liefdesverhaal in kersttijd. Het langzame en mierzoete verhaal met overdreven dialogen kunnen wat irritatie oproepen, maar de wereld heeft ook liefde nodig. En vergeven is zeker ook loslaten. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Justin Hartley (A Bad Moms Christmas) en Barrett Doss (Marvel's Iron Fist) zijn ook Bonnie Bedelia (Parenthood) en Treat Williams (Second Act). Deze productie is geregisseerd door Charles Shyer (Alfie).

Vanaf 24 november 2022 is de film The Noel Diary te zien op Netflix. Genre: drama, romantiek, komedie. Tijdsduur: 99 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV