Ecuador - Senegal live op tv en online (WK voetbal)

Ecuador - Senegal live op tv en online (WK voetbal)
Gaat één van de ploegen het Nederland nog moeilijk maken?

Sport :

Dinsdag (29 november) start de laatste speelronde in de groepsfase van het WK in Qatar. Om 16.00 uur speelt groep A haar laatste wedstrijden. Senegal en Ecuador gaan in deze slotwedstrijd in de groepsfase uitvechten wie er een plek in de knock-outfase van het WK te pakken krijgt. Om Om 16.00 uur zie je die wedstrijd op NPO 2 en de livestream bij Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Afrikanen
Senegal staat met drie punten op dit moment derde in de poule. Van Nederland werd in de eerste wedstrijd verloren met 0-2, waarna ze wonnen van gastland Qatar met 3-1. Dia, Diedhiou en Dieng maakte de drie goals namens de Senegalezen. Het geluk voor Ecuador is dat Sadio Mané er nog steeds niet bij is.

Lees verder onder de video's

Verrassing tegen Nederland
De Ecuadorianen verraste afgelopen vrijdag met een gelijkspel tegen het Nederlands elftal. Vooral in de tweede helft waren de Zuid-Amerikanen sterker op het veld. Eén groot nadeel (en dus een voordeel voor de Afrikanen) is dat spits Enner Valencia er door een blessure, opgelopen tegen Nederland, misschien wel niet bij is. Valencia scoorde in de afgelopen vijf WK-duels maar liefst zes keer.

De wedstrijd Ecuador - Senegal is op dinsdag 29 november om 16.00 uur te zien op NPO 2 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV