Jan de Hoop en Ronald de Boer kandidaten Superstar Chef

Jan de Hoop en Ronald de Boer kandidaten Superstar Chef
Deze BN'ers doen nog meer mee

Nieuws :

Onder meer nieuwslezer Jan de Hoop en oud-voetballer Ronald de Boer doen mee aan Superstar Chef, een nieuw programma waarin BN'ers, met hulp van elk een eigen chefkok, de culinaire strijd aangaan. Ook acteurs Ruben van der Meer, Jelka van Houten, presentatrice Monique Smit, voetbalster Anouk Hoogendijk, YouTuber Kaj Gorgels en seksuoloog Goedele Liekens bakken mee.

Angélique Schmeinck, die maandag met haar pupil Jan de Hoop te gast was in 5 Uur Live, vertelde dat Jan voor aanvang van het programma nog geen eitje kon bakken. Inmiddels haalde hij oesters uit hun schelp alsof het niets was. Maar er ging, zo gaf de nieuwslezer toe, ook het een en ander fout. Zo zette hij tijdens een opdracht zijn keukenblok in brand.

Presentator Tijl Beckand.

Naast Schmeinck doen ook de volgende chefs mee aan het kookprogramma: Freek van Noortwijk, Jaimie van Heije, André Gerrits, Peter Lute, Lucas Rive, Ricardo van Ede én Joris Bijdendijk. Tijl Beckand presenteert het programma en driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen vormen de jury.

Juryleden François Geurds, Miljuschka Witzenhausen en Sergio Herman.

Tijdens de opdrachten wordt op een onbekend moment het sein gegeven dat de chefs hun bekende teamgenoot alleen achter moeten laten in de keuken. Ze mogen dan alleen nog aanwijzingen geven. Aan het einde van elke aflevering beslist de jury welk duo de culinaire strijd moet verlaten.

Superstar Chef is vanaf dinsdag 24 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan de Hoop en Ronald de Boer kandidaten Superstar Chef of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV