Kroatië - België live op tv en online (WK voetbal)

Kroatië - België live op tv en online (WK voetbal)
Belgen op de rand van uitschakeling

Sport :

De spanning is om te snijden in Groep F van het WK voetbal in Qatar. België heeft verrassend verloren van Marokko en stuit in de laatste wedstrijd op vice-wereldkampioen Kroatië. Het duel is donderdag 1 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Op rozen
Kroatië zit op rozen na de 4-1 overwinning op Canada, want nu hebben ze aan een punt tegen België sowieso genoeg voor een plek in de achtste finales op het WK. Als de Kroaten ook nog eens weten te winnen lijken ze bijna zeker van groepswinst. Daarmee kan Kroatië het teleurstellende begin van het toernooi - er werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Marokko - definitief wegspoelen.

Samenvatting en hoogtepunten Kroatië - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Spanning
In België zal de spanning gedurende de wedstrijd tegen Kroatië een kookpunt bereiken. Na de moeizame zege op Canada (1-0) werd verrassend verloren van Marokko (0-2), waardoor de Belgen met een negatief doelsaldo en slechts drie punten aan de derde wedstrijd beginnen. Onze zuiderburen moeten winnen om helemaal zeker te zijn van een plek in de volgende ronde.

De wedstrijd Kroatië - België is donderdag 1 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV