Costa Rica - Duitsland live op tv en online (WK voetbal)

Costa Rica - Duitsland live op tv en online (WK voetbal)
Duitsland moet winnen

Sport :

Niet vaak bevond het Duitse voetbalelftal zich op zo'n penibele situatie op een WK voetbal als nu. De Duitsers staan laatste in de groep met slechts één punt en moeten winnen voor een plek in de volgende ronde. De wedstrijd Costa Rica - Duitsland is donderdag 1 december om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Knappe zege
Costa Rica begon desastreus aan het WK voetbal in Qatar. De eerste groepswedstrijd werd met maar liefst 7-0 verloren van Spanje. Daarna herstelden de Costa Ricanen zich met een knappe zege op Japan, dat met 1-0 werd verslagen. Van het doelsaldo moet Costa Rica het dus niet hebben, maar bij een spectaculaire overwinning op Duitsland zijn ze wél zeker van de achtste finales.

Samenvatting en hoogtepunten Costa Rica - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

In de problemen
Ook een gelijkspel kan voor Costa Rica genoeg zijn, mits Japan verliest van Spanje. Duitsland heeft hele andere zorgen: een overwinning is absoluut noodzakelijk voor een kans op de achtste finales, en zelfs dan is dat nog niet zeker. De Duitsers ontsnapten zondagavond door in de slotfase nog de gelijkmaker te scoren tegen Spanje en houden daardoor een kleine kans levend.

De wedstrijd Costa Rica - Duitsland is donderdag 1 december om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 19.20 uur op NPO 1, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV